Amsterdam

Psychologisch Centrum aan het IJ ligt in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam, aan de rand van het centrum van Amsterdam. De praktijk ligt nabij de ingang van de Piet Hein tunnel en aan het binnen-IJ, en is uitstekend bereikbaar.

Vestigingsplaats van Psychologisch Centrum aan het IJ

Met de auto is Psychologisch Centrum aan het IJ in vijf minuten bereikbaar vanaf de ringsnelweg A 10 (afslag Centrum / Zeeburg / Artis) en in vijf minuten vanaf het Centraal Station, via de Piet Hein kade.

Psychologisch Centrum aan het IJ ligt nabij de monding van de Piet-Hein tunnel en nabij de stadsringweg S 100.

Parkeren is gratis gedurende de eerste anderhalf uur in de parkeergarage van het winkelcentrum Brazilie, ongeveer vijftig meter verderop. Er is gewoonlijk voldoende parkeerruimte vrij.

Met het openbaar vervoer is het Psychologisch Centrum in circa tien minuten bereikbaar vanaf het Centraal Station en vanaf het Muiderpoortstation.
Tramlijn 7 stopt vrijwel voor de deur (halte winkelcentrum Brazilie) en volgt een route parallel aan de Singelgracht (via Artis, Weesperplein, Rijksmuseum en Leidseplein).
De IJ-tram verbindt Centraal Station en Psychologisch Centrum aan het IJ in enkele minuten met elkaar. Uitstappen bij halte Rietlandpark / winkelcentrum Brazilie.

Een groot aantal fietsroutes en voetpaden leiden naar Psychologisch Centrum aan het IJ.

Een globale routekaart tref je aan op de pagina route.

 

Nadere informatie

Psychologisch Centrum aan het IJ
t.a.v. drs. C. H. Vredeveld
Oostelijke Handelskade 1101
1019 DN Amsterdam

Tel: 020-4197456

Web: www.psychologischcentrum.com
Email: info@psychologischcentrum.com

 

Informatie over de omgeving:

Oostelijk Havengebied Amsterdam