Amsterdam

Deze webpagina geeft een overzicht van de kosten voor de psychologische behandeling van Psychologisch Centrum aan het IJ.

Kosten in 2021:

De kosten bedragen door de week EUR 95,- per consult,  voor een standaard consult van 45 minuten.

Bij relatietherapie (twee clienten) of consults voor kleinere teams duren de gesprekken gewoonlijk 70 minuten. De kosten bedragen € 160,- per consult.

Indien werkgevers de behandeling vergoeden, met verzoek om speciale afspraken te maken bijvoorbeeld rond het opstellen van rapportages, dan wordt een offerte per afzonderlijke behandeling aangeboden.

Kosten worden rechtstreeks aan de client in rekening gebracht, met facturering maandelijks achteraf. De client betaalt de rekening van Psychologisch Centrum zelf en blijft daar onder alle omstandigheden zelf verantwoordelijk voor.

Behandeling wordt in sommige gevallen vergoed door werkgevers, verzekeringsmaatschappijen, via een persoonsgebonden budget, of ze zijn fiscaal aftrekbaar. Voor sommige clienten kan het gunstig zijn om de kosten voor de psychologische hulp of de coaching op rekening van de eigen onderneming te zetten, ze kunnen naar eigen keuze ook door eventuele andere derde partijen gedekt worden. De client is zelf verantwoordelijk voor al dergelijke regelingen.

Nadere informatie over de voorwaarden rond betaling staat op de webpagina over de praktijk. Volg ook de link naar de algemene betalingsvoorwaarden vanaf de homepage.